Raspunsuri la

INTREBARILE FRECVENTE PE CARE LE-AM PRIMIT

Produsele pe care noi le producem sunt extrem de sensibile și trebuie consumate cât sunt proaspete. De aceea înca lucrăm la o soluție pentru ca ele să ajungă la dumneavoastră așa cum ne dorim noi. Totuși, pentru că unii din clienți și-au dorit foarte mult căpșunele noastre, noi le-am onorat comenzile prin intermediul șoferilor disponibili pe aplicația BlaBla Car astfel că ele au ajuns în siguranță și în aceeași zi în care au fost pregătite. Dacă nu ești din Cluj, dar totuși dorești să te bucuri de produsele noastre, nu ezita să ne contactezi telefonic pentru a stabili detaliile.

Sigur că da, avem rugămintea ca pentru un eveniment privat să ne contactați telefonic pentru a stabili toate detaliile necesare.

Sigur că da, avem rugămintea ca pentru un personalizarea cutiilor să ne contactați telefonic pentru a stabili toate detaliile necesare.

După primirea căpșunelor, acestea se pot păstra maxim 2 zile în frigider. Factori ca temperatura de afară pot influența prospețimea acestora. Recomandăm să fie consumate cât mai repede.

În timpul sezonului, căpșunele noastre provin de la producători locali din împrejurimile Clujului. În extra-sezon, căpșunele provin din alte tări precum Grecia sau Turcia.

Folosim doar brandul de ciocolată belgiană, Callebaut, o ciocolată care provine din surse 100% sustenabile.Mai multe informații găsești aici.

Fiecare căpșună este învelită în ciocolată manual, în micul nostru laborator din Cluj-Napoca.

Sigur, avem rugămintea ca în acest caz să nu ezitați să ne contactați telefonic pentru a ne oferi toate detaliile necesare.

Pentru că produsele cu care lucrăm sunt foarte perisabile și nu avem stocuri, recomandăm să plasați comanda cât mai repede, dar nu mai târziu de 12 ore înainte de data livrării.

Toate florile folosite ca și topping-uri pe căpșune sunt comestibile însa cele care nu se găsesc pe căpșune și se află în cutie, sunt doar elemente de decor pentru a vă oferi un cadou complet.

Cluj Napoca,Str.Voltaire,Nr.6
Phone: +40 772 074 229
[email protected]
Informatii despre noi

CONTACTAȚI-NE PRIN FORMULAR