Bine ai venit în lumea noastră, a căpșunelor învelite în ciocolată, unde fiecare moment special devine o experiență de neuitat! Produsele noastre unice sunt potrivite pentru orice tip de eveniment – nuntă, botez, cununie, zi de naștere, aniversare, dar și pentru evenimentele corporate. Mai jos, vei găsi o listă cu idei de servire a căpșunelor învelite în ciocolată care să te ajute să iei cea mai potrivită decizie pentru tine și evenimentul tău:

  1. CUTII PENTRU MĂRTURII. Alege dintre cele 4 tipuri de cutii potrivite pentru a fi oferite invitațiilor, iar noi te asigurăm că acest cadou va fi unul memorabil. Sunt disponibile variante de cutii cu 2, 3, 4 sau 5 căpșune învelite în ciocolată belgiană.
  1. CANDY-BAR. Căpșunele învelite în ciocolată belgiană vor fi atracția principală a candy-bar-ului din cadrul evenimentului tău! Acestea se pot personaliza în funcție de preferințele tale. Poți alege dintre ciocolată neagră, albă, cu lapte, Ruby sau cu aromă de caramel.
  2. CĂPȘUNICA DE BUN-VENIT. Surprinde-ți invitații încă de la început cu un cadou inedit și dulce – o căpșunică de bun-venit așezată pe farfuria fiecărei persoane. Această mică atenție va aduce un zâmbet pe fețele tuturor și va transforma startul petrecerii într-o experiență memorabilă și plină de căldură.

Indiferent de varianta pe care o alegi, suntem aici pentru a te ajuta să aduci un dulce special invitațiilor tăi! Scrie-ne un mail pe adresa [email protected] sau contactează-ne telefonic la numărul 0772 074 229 pentru o ofertă personalizată.