Pagina pe o care o cautai nu exista

Dar mai jos ai un catalog cu cele mai cautate produse

ChocoCurmale Box

130,00 lei
Bucură-te de o experiență dulce și rafinată și comandă cutia noastră de curmale învelite în ciocolată. Fiecare cutie conține o selecție delicioasă de curmale de cea mai bună calitate, umplute cu nucă pecan și învelite în ciocolată belgiană fină. Ambalate într-o cutie elegantă, aceste dulciuri sunt perfecte pentru a fi oferite cadou sau pentru a fi savurate ca o gustare delicioasă în orice moment al zilei. Fă-ți sau oferă cadou un moment de răsfăț cu delicioasele noastre curmale învelite în ciocolată!

Heart Box – BerryFig

180,00 lei
Această cutie specială conține aproximativ 15 căpșune proaspete învelite în ciocolată belgiană albă și cu lapte.Indiferent dacă dorești să surprinzi pe cineva drag sau să impresionezi într-o ocazie specială, această cutie este alegerea perfectă.Adaugă mesajul pentru felicitarea gratuită, iar noi ne ocupăm de livrare.

Heart Box – Pink Collection

180,00 lei
Heart Box-ul din noua colecție de primăvară conține aproximativ 15 căpșune învelite în ciocolată belgiană albă și cu lapte. Această cutie reprezintă cadoul perfect pentru cei apropiați în această primăvară.

Maxi Box – BerryFig

220,00 lei
Această cutie specială conține aproximativ 30 de căpșune proaspete învelite în ciocolată belgiană albă și cu lapte.Indiferent dacă dorești să surprinzi pe cineva drag sau să impresionezi într-o ocazie specială, această cutie este alegerea perfectă.Adaugă mesajul pentru felicitarea gratuită, iar noi ne ocupăm de livrare.

Maxi Box – Pink Collection

220,00 lei
Maxi Box-ul din noua colecție de primăvară conține aproximativ 30 de căpșune învelite în ciocolată belgiană albă și cu lapte. Această cutie reprezintă cadoul perfect pentru cei apropiați în această primăvară.

Medium Box – BerryFig

135,00 lei
Această cutie specială conține aproximativ 12 căpșune proaspete învelite în ciocolată belgiană albă și cu lapte.Indiferent dacă dorești să surprinzi pe cineva drag sau să impresionezi într-o ocazie specială, această cutie este alegerea perfectă.Adaugă mesajul pentru felicitarea gratuită, iar noi ne ocupăm de livrare.

Medium Box – Pink Collection

135,00 lei
Medium Box-ul din noua colecție de primăvară conține aproximativ 12 căpșune învelite în ciocolată belgiană albă și cu lapte. Această cutie reprezintă cadoul perfect pentru cei apropiați în această primăvară.

Mix Box

220,00 lei
Fie că vrei să-ți răsfeți papilele gustative, să surprinzi pe cineva drag sau să adaugi un strop de eleganță la evenimentele speciale, mixul nostru de căpșune proaspete și curmale Medjool învelite în ciocolată belgiană este alegerea perfectă.O combinație savuroasă, ambalată cu grijă într-o cutie excepțională.Adaugă mesajul pentru felicitarea gratuită, iar noi ne ocupăm de livrare.

Pink SweetHeart Box

270,00 lei
Această cutie specială conține aproximativ 25 de căpșune proaspete învelite în ciocolată belgiană.Indiferent dacă dorești să surprinzi pe cineva drag sau să impresionezi într-o ocazie specială, această cutie este alegerea perfectă.Adaugă mesajul pentru felicitarea gratuită, iar noi ne ocupăm de livrare.

Red SweetHeart Box

270,00 lei
Această cutie specială conține aproximativ 25 de căpșune proaspete învelite în ciocolată belgiană cu lapte.Indiferent dacă dorești să surprinzi pe cineva drag sau să impresionezi într-o ocazie specială, această cutie este alegerea perfectă.Adaugă mesajul pentru felicitarea gratuită, iar noi ne ocupăm de livrare.

White SweetHeart Box

270,00 lei
Această cutie specială conține aproximativ 25 de căpșune proaspete învelite în ciocolată belgiană.Indiferent dacă dorești să surprinzi pe cineva drag sau să impresionezi într-o ocazie specială, această cutie este alegerea perfectă.Adaugă mesajul pentru felicitarea gratuită, iar noi ne ocupăm de livrare.

„I LOVE U” Box

395,00 lei
"I LOVE U" Box este o declarație de dragoste pentru acea persoană specială din viața ta. Fie că este vorba despre iubita/iubitul, soția/soțul, mama/tata sau chiar despre unul dintre prietenii tăi, acest box special reprezintă cadoul ideal indiferent de ocazie. Conține aproximativ 30 de căpșune învelite în 2 tipuri de ciocolată belgiană fină: albă și de lapte, iar pentru a fi cu adevărat un cadou special, am decorat delicioasele căpșune cu foiță de aur de 24k.