WOOCOMMERCE

RECENT PRODUCTS

Display recent products using Elementor

Medium Box – Easter Collection

135,00 lei
Bucură-te de noua noastră colecție specială de Paști, care aduce împreună căpșunele proaspete învelite în ciocolată cu lapte și albă, împreună cu mici iepurași și ouă de ciocolată.Medium Box-ul conține aproximativ 12 căpșune învelite în ciocolată belgiană albă și cu lapte.

Heart Box – Easter Collection

180,00 lei
Bucură-te de noua noastră colecție specială de Paști, care aduce împreună căpșunele proaspete învelite în ciocolată cu lapte și albă, împreună cu mici iepurași și ouă de ciocolată.Heart Box-ul conține aproximativ 15 căpșune învelite în ciocolată belgiană albă și cu lapte.

Maxi Box – Easter Collection

220,00 lei
Bucură-te de noua noastră colecție specială de Paști, care aduce împreună căpșunele proaspete învelite în ciocolată cu lapte și albă, împreună cu mici iepurași și ouă de ciocolată.Maxi Box-ul conține aproximativ 30 de căpșune învelite în ciocolată belgiană albă și cu lapte.

Black Heart

270,00 lei
Descoperă o cutie elegantă, în formă de inimioară, plină cu căpșune proaspete învelite în ciocolată belgiană!Perfectă pentru cei care iubesc ciocolata cu lapte, dar și pentru cei care vor să impresioneze cu un cadou nonconformist și delicios.Adaugă mesajul pe felicitarea gratuită, iar noi ne ocupăm de livrare!

White SweetHeart Box

270,00 lei
Această cutie specială conține aproximativ 25 de căpșune proaspete învelite în ciocolată belgiană.Indiferent dacă dorești să surprinzi pe cineva drag sau să impresionezi într-o ocazie specială, această cutie este alegerea perfectă.Adaugă mesajul pentru felicitarea gratuită, iar noi ne ocupăm de livrare.

Heart Box – Pink Collection

180,00 lei
Heart Box-ul din noua colecție de primăvară conține aproximativ 15 căpșune învelite în ciocolată belgiană albă și cu lapte. Această cutie reprezintă cadoul perfect pentru cei apropiați în această primăvară.

Medium Box – Pink Collection

135,00 lei
Medium Box-ul din noua colecție de primăvară conține aproximativ 12 căpșune învelite în ciocolată belgiană albă și cu lapte. Această cutie reprezintă cadoul perfect pentru cei apropiați în această primăvară.

Maxi Box – Pink Collection

220,00 lei
Maxi Box-ul din noua colecție de primăvară conține aproximativ 30 de căpșune învelite în ciocolată belgiană albă și cu lapte. Această cutie reprezintă cadoul perfect pentru cei apropiați în această primăvară.

Red SweetHeart Box

270,00 lei
Această cutie specială conține aproximativ 25 de căpșune proaspete învelite în ciocolată belgiană cu lapte.Indiferent dacă dorești să surprinzi pe cineva drag sau să impresionezi într-o ocazie specială, această cutie este alegerea perfectă.Adaugă mesajul pentru felicitarea gratuită, iar noi ne ocupăm de livrare.